Fjernsupport   |  Blog   | 

+45 53535803

 

nytbanner1

Kom til Visma Business-kundearrangement

 

Kunne du tænke dig holde dig opdateret på Visma Business produktnyheder og tiltag?

Kom til Visma Business-kundearrangement og bliv opdateret på Visma Business af Sales Manager Christina Goth og Product Manager Simon Darmer.

Visma vil undervejs byde på gløgg og æbleskiver hvorefter der vil være mulighed for at netværke og stille spørgsmål efter arrangementet.

 

Læs videre
1411 Hits

Integration til Shipmondo med Visma Business

Info Solution er nu stolt over at have lavet en ny integration til Shipmondo så du nemt og hurtigt kan udskrive labels igennem Visma på tværs af transportører og kombinerer dine egne fragtaftaler med deres fragtpriser uden et abonnement.

Du betaler kun pr. label du printer. Læs mere omkring vores integration her.

1453 Hits

Visma Business Kundedag 2018 d. 23. oktober

Kære kunde,

Det er med glæde, at vi på Vismas vegne hermed inviterer jer til dette års Visma Business Partnerdag på Odense Stadion d. 23. Oktober, 2018.

Dagen vil være fyldt med inspirerende talere, indsigt i fremtiden for Visma Business samt netværk med Visma Business Teamet og andre Visma Business kunder.

Vi håber, I sammen med os vil deltage og lade jer inspirere.

Med ønsket om en god dag.

Læs videre
2281 Hits

kontaktside

Vidste du at?

Vores store erfaring giver os en unik forståelse for problemstillinger og krav til virksomheder i et stadig mere krævende miljø. Vi kender kravene til integration, gennemskuelighed, brugervenlighed og "Kunden i centrum".

bottombg