Fjernsupport   |  Blog   | 

+45 53535803

 

nytbanner1

Info Solution søger nye medarbejdere

 logo

 

Info Solution søger forretningskonsulent med solid ERP erfaring

 

Forretningskonsulent med solid ERP erfaring

 

Info Solution ApS – Brøndby eller Århus

 

Info Solution er:

 

  • En virksomhed i vækst med fokus på implementering af ERP systemerne Visma Business hos danske og udenlandske virksomheder.
  • En virksomhed der er innovativ og har fokus på at skabe værdi for vore kunder.
  • En virksomhed der er en del af større koncern med i alt ca. +80 medarbejdere fordelt på kontorer i Brøndby og Århus.

Info Solution søger:

 

  • En person der i dag sidder som IT superbruger i en større virksomhed og har lyst til at prøve kræfter med konsulentrollen.
  • En person som er specialist inden for sit felt, enten logistik, projektledelse eller økonomi
  • En person med en solid erfaring og mod på at omsætte denne erfaring til værdiskabende løsninger

Info Solution tilbyder:

 

  • Et job i en organisation med +80 kollegaer
  • Et job med mulighed for faglig sparring med andre forretningskonsulenter
  • Et job der byder på stor afveksling i hverdagen
  • Et job med daglig kontakt til vore kunder

Ansøgning :


Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest muligt. Alle ansøgninger behandles naturligvis med 100% fortrolighed.

Yderligere information:


Stillingen er på fuld tid og til besættelse snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Klaus Laudrup Spliid på tlf. +45 25406589 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Info Solution :

 

Info Solution er etableret i 2005 med afdelinger i Brøndby og Århus. Vi er dedikeret partner for Visma Business med en stab af egne og freelance konsulenter samt +15 samarbejdspartnerne, der hver især er specialister i Visma Business og integrationer hertil.

 

Vores mission
Info Solution, skal af vore kunder, opfattes som totalleverandør inden for IT relaterede løsninger. Ved at  samarbejde tæt med strategisk udvalgte partnere skal vi tilvejebringe løsninger, der sikrer, at vore kunder bevarer og styrker deres konkurrenceevnen nu og i fremtiden.

Info Solution skal af kunderne opleves som en visionær og værdiskabende samarbejdspartner på IT området. Dette vil Info Solution opnå ved proaktiv rådgivning om optimering af kundernes IT løsninger.

 

Forretningsgrundlag
Info Solution ApS er en moderne og fleksibel konsulentvirksomhed som leverer, implementerer og supporterer IT-baserede forretningsløsninger.

Info Solution har siden 2005 leveret komplette løsninger til danske og udenlandske virksomheder baseret på virksomhedssystemerne Visma Business

Vi er den komplette sparingspartner for vores kunder, og engagerer os aktivt i udvikling og effektivisering af vores kunders forretning og processer.

Vores store erfaring giver os en unik forståelse for problemstillinger og krav til virksomheder i et stadig mere krævende miljø. Vi kender kravene til integration, gennemskuelighed, brugervenlighed og "Kunden i centrum". De mange erfaringer er samlet i en integreret produktpakke, der sikrer, at din virksomhed kan trække på andre virksomheders erfaringer.

Info Solutions filosofi er at levere specialløsninger baseret på standardkomponenter. Dette gælder i Visma Business, hvor vi benytter os af gennemprøvede egenudviklede programmer og brancheløsninger. Og som naturlig forlængelse af denne tankegang samarbejder vi med de bedste 3. partsleverandører i markedet. På den måde sikrer, vi at vore kunder installerer de bedste løsninger, udviklet og supporteret af de bedste.

Se mere på www.infosolution.dk        

 

Business Intelligence på lejebasis
Info Solution støtter Familier med kræftramte børn

kontaktside

Vidste du at?

Vores store erfaring giver os en unik forståelse for problemstillinger og krav til virksomheder i et stadig mere krævende miljø. Vi kender kravene til integration, gennemskuelighed, brugervenlighed og "Kunden i centrum".

bottombg